Wednesday, June 10, 2009

Vihma sajab

Vihma hääl on väljas. Ja tubades. Ja see on nii rahulik ja toob tagasi selle väga vaikse oleku, mis oli seal. Midagi pole vaja teha. Vihma sajab. Suvi on.

Ja arvuti on kinni ja raamat on lahti. Aga seda ei loe. Sealt sai lihtsalt vaadatud Kuningakübara ilusat nime.
Sest vihma sajab. Ja üks lind laulab vihma käes. Tal on väga väike laul. Pruunselg-põõsalind. Vist.
Ja tuul tõuseb ja sirelid õõtsuvad raskelt.
Alina.



5 comments:

  1. Alina ja seejärel Spiegel im Spiegel?

    ReplyDelete
  2. Ahjualusele: Jaa, see on see plaat, mille nimi on Alina. Seal vahelduvad Spiegel im Spiegel ja Für Alina, kolm korda ja kaks korda, ja see kokku on väga kummalise mõjuga. Olen juba mitmelt inimeselt kuulnud, et nemad on ka seda plaati kunagi palju kuulanud või kuulavad.

    ReplyDelete
  3. Oli jah Kuningakübar. Siin kirjutatakse et Alaska indiaanlased tegid tema lehtedest endale kurguvalu vastu teed.

    ReplyDelete
  4. On minugi kodus see plaat ja saatnud on see mind mõne aasta vältel tunde, päevi, teinekord isegi nädalaid. On jah kummaline mõju sel muusikal ja kahe loo vaheldumisel - teraapiline suisa, puhastav, õnnestav, isevärki kirgast meelteseisu kaasa toov. Nii on teistegagi, olen seda üksjagu palju edasi kinkinud. Mõju seega kontrollitud, toimib kindlasti vihma ja sirelite saatel, aga samati hallasel sügishommikul ja talvel lumhelbeid vaadates, päeval, öösi...

    ReplyDelete
  5. Jaanipäeva paiku kohtasin minagi seda meeldiva lõhnaga habrast lille Hirmuste metsas, ning mõtlesin, et mis lill see küll olla võiks.Täna sain teada, et tegemist oli Kuningakübaraga.

    ReplyDelete

Followers